Kiki Dirix

Kiki Dirix is geboren en getogen in Neer (Midden-Limburg). Hier groeide ze op in een ondernemersgezin. Beide ouders zijn zelfstandig kunstenaar. Het creatief en initiatiefrijk denken werd haar met de paplepel ingegoten. Al vanaf jonge leeftijd ging ze met haar vader mee op pad naar evenementen en droeg ze op allerlei manieren haar steentje bij aan het bedrijf. Naast het runnen van de onderneming was ook het gehele gezin actief in de paardensport. Kiki zat al in het zadel voordat ze kon lopen. Met veel passie stak ze al haar vrije uren in het rijden van de IJslandse paarden waarmee ze op latere leeftijd ook deel ging nemen aan (internationale) wedstrijden. Hierin is ze nog steeds succesvol actief.

Één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken

Als uw persoonlijke financiële partner ben ik uw toegankelijke contactpersoon. Één aanspreekpunt dat u voorziet in volledig advies en u ontzorgt. Ik hou de lijntjes graag kort.

Ervaring

Financial consulting

"Uw persoonlijke financiële partner!"

Na het afronden van het gymnasium verhuisde Kiki op 18-jarige leeftijd naar Tilburg om de studie Fiscale Economie te volgen aan de universiteit van Tilburg. Tijdens haar opleiding werd de nodige werkervaring opgedaan bij accountantskantoren RSM Wehrens, Mennen & de Vries en PwC (PricewaterhouseCoopers). Daarnaast volgde ze aan de universiteit nog taalcursussen in het Frans en Spaans. In 2014 behaalde ze haar Master Fiscale Economie. Ze ging als algemeen belastingadviseur ruim 1,5 jaar aan de slag bij Koenen en Co te Roermond. In het najaar van 2015 maakte ze de overstap naar de Rabobank om middels een traineeship kennis te maken met een breder spectrum van financiële dienstverlening. Al snel vervulde ze de rol van zakelijk accountmanager binnen verschillende teams. Hierin specialiseerde ze zich steeds meer in de hippische ondernemers in het zuiden van Nederland (Brabant en Limburg). Ze maakte deel uit van het hippisch specialistenteam van Rabobank Nederland. In 2018 volgde ze een (deeltijd) opleiding tot Mental Coach bij Sonnevelt. Kiki is altijd vastbesloten geweest ooit zelfstandig ondernemer te worden. Met inmiddels de nodige kennis op zak en een stevig opgebouwd netwerk is in 2021 “Kiki Dirix Financial Consulting” opgericht. Als zelfstandige kan Kiki haar kwaliteiten, kennis en netwerk breed inzetten!