Uw persoonlijke financiële partner

"Mijn advies is en blijft altijd maatwerk".

Geen enkele onderneming of ondernemer is voor mij hetzelfde. Ieders financiële situatie, wensen en uitdagingen zijn verschillend. Ik vind het daarom belangrijk om u als financieel adviseur te voorzien van persoonlijk advies. Mijn advies is en blijft altijd maatwerk.

Ik kan u een ruim spectrum van financiële en fiscale diensten aanbieden. Vanwege mijn universitaire studie als fiscaal econoom kan ik u voorzien van o.a. belastingadvies bij uiteenlopende vraagstukken. Gedurende mijn loopbaan als bankier heb ik mij kunnen specialiseren in het behandelen van zakelijke financieringsaanvragen, met name in de hippische sector. Dankzij een opleiding tot mental coach ben ik kundig in het achterhalen van uw persoonlijke drijfveren zodat we uw wensen en toekomstvisie kunnen integreren in mijn advies. Ondernemen gaat immers niet alleen maar over financiën!

Mijn persoonlijke leven wordt zowel zakelijk als privé beïnvloed door een passie voor de paardensport. Dit motiveert mij te meer om mij als specialist te richten op de hippische sector. Al mijn gehele leven ben ik actief in de wedstrijdsport en fokkerij waardoor ik kennis heb van de vele aspecten van het runnen van een hippische onderneming.

Ik heb betrouwbare samenwerkingsverbanden met o.a. accountants, juristen en adviseurs op het gebied van onroerend goed zodat ik u een compleet adviespakket kan aanbieden op projectmatige basis of langdurige begeleiding. Of het nu gaat om hulp bij een financieringsvraagstuk of het geven van fiscaal advies:

 

Ik ben uw persoonlijke financiële partner!

Financieel Advies

Ik kan u begeleiding aanbieden op een breed financieel vlak zoals bij het opstellen van de jaarrekening tot het schrijven van een bedrijfsplan voor een financieringsaanvraag.

Fiscaal Advies

U wordt particulier en zakelijk geconfronteerd met vele belastingaspecten. Ik voorzie u graag van passend fiscaal advies.

Strategische sparringpartner

Ondernemen gaat niet alleen over financiën.

Ik denk graag met u mee over de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Als gecertificeerd Mental Coach kan ik u helpen bij het uitzetten van een heldere strategie.